22 oktoober 2018

Türi vald 1


Paar nädalat tagasi saime teada, et meid oodatakse Türi valla sünnipäevale esinema. Otsustati, et see on tore mõte ning „Soome polka“ sobiv etteaste. Mõned korrad ikka harjutasime ka, sest nii mõnelgi naksakal tuli ära õppida nii öelda uus koht. Lisaks saime kokku ka tunnikeseks päev varem, pühapäeva õhtul, et kõik koos veel tants läbi teha.

Türi valla esimene sünnipäev, pärast Türi, Väätsa ja Käru valla ühinemist, toimus 22. oktoobri õhtul. Naksakad naised kogunesid Türi kultuurimajja nii peale kuut õhtu. Jõudsime end ilusaks sättida, peeglisaalis jala soojaks ja mälu värskeks harjutada ning ka laval paar kiiremat tiiru teha, kus selgus, et lavapõrand on libe. 
Enne kontserdi algus koos sünnipäevatortidega. Foto: Pildistas keegi Ilme telefoniga.

Edasi tuli juba oma etteastet oodata, mis sai toimuma pärast vallavanem Pipi-Liis Siemanni avakõnet. Elevust ja melu oli omajagu, kuid traditsioonilise nakasakateringi tegime ära, kuhu ka üks Kärutajate meestantsija ära mahtus.

Ja siis tuli meie kord. Minu meelest läks kõik väga hästi, keegi ei libastunud ja jõudsime kenasti oma kohtadele, kuhu pidi. Päris viimases osas jõudsin Dagmarile hüüda, et kohe saab läbi (pärast mõtlesin, et appi mida ma tegin ja jäin lootma, et pealtvaatajad seda ei kuulnud. Hiljem sain teada, et ei kuulnudki 😊). Kuidagi ikkagi juhtus nii, et leidsin end Dagmariga täitsa teisest kohast, vaatamata sellele mahtusime kenasti ühte lõpuviirgu ära. 
"Kuked". Foto Merle Rüütel
Kõik on kenasti varvastel - nii nagu peab. Foto Merle Rüütel
Kiire varvaste vahetus. Foto Merle Rüütel

Saalis viibis paar kriitilist sõpra, kes hindasid esitust väga heaks, kuid väikese miinusega, nimelt peale „kukkesid“ tulid „käteplaksud“ ning see oli välja näinud pigem nagu tuuleveskid :D Kiita saime teisteltki ja lõppude lõpuks Eva ja Veiko, palju õnne - 10. aastat! 

P.S Kes soovib, võib tordisöömisest ka kirjutada, sest mina nägin isuäratavaid torte laudadel ja hiljem piltidel. Ilusad nägid välja küll. 
Tordisööja kommentaar: Tort maitses imehästi!
Tänukaart Türi Kultuurikeskuselt.
Riina H

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar