02 oktoober 2017

uue hooga

Uuest hooajast hakkavad trennid toimuma esmaspäeviti 19.00-21.00 Käru Pritsimajas. Hooaja esimene trenn leidis aset 2. oktoobril. 
Eva alustas trenni teadaandega, et sellest hooajast rühmas Elbe ega Veera enam ei tantsi. Samuti on Heili ja Meelike väikesel pausil ning loodetavasti jätkavad uuest aastast.
Arutasime uue hooaja plaanidest. Ees on ootamas nii Järva maakonna kui ka Rapla maakonna laulu- ja tantsupidu. Kummast me osa võtame, see selgub hooaja käigus. 2018. aasta suvel toimub Europeade festival Portugalis, kuna reis on pikk (bussiga minnes kuskil kaks nädalat) ja seetõttu ka üsna kulukas, ei plaani me sellest osa võtta. Praeguste plaanide järgi hoiame silma peal mõnel muul suvel aset leidval välisfestivalil (nt Horvaatias). Samuti hakkavad sellest hooajast ettevalmistused 2019. aasta üldtantsupeoks. Kindel kriteerium on see, et rühmas peab tantsima vähemalt 12 tantsijat. 
Põgusalt arutasime riiete teemal ning selge on see, et kui mõnele festivalile on minek, siis on hädavajalik omada veel teist linast särki. Samuti peame üle vaatama seelikute ja põllede pikkused, sest praegusel hetkel on see väga varieeruv ning riivab silma. 
Ilme ja Janelle tänasid kõiki, kes on oma meenutustega panustanud blogisse. Siinkohal veel suured tänud, kes on jaganud omapoolseid mälestusi ning pilte!
Hooaja esimest trenni alustasime aktiivse soendusega, millest ei puudunud kordinatsiooniharjutused ega ka polkasammud. Tuletasime meelde pärimustantsud Kolmõ paari (kahel erineval viisil) ja Kääri käised. Harjutasime Vihma loitsu ning panime paika, kuidas seda tantsida 10 osalisega. 
Jätkuvalt on uued inimesed rühma väga oodatud!

Janelle

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar