10 august 2017

võtame hooaja kokku

Kuupäev hooaja lõpetamiseks välja hõigatud, olid kõik valmis kokku tulema. Heili pidas läbirääkimised ja Riina H oli nõus meid oma koduõues Jõekülas vastu võtma. Autod komplekteerusid vaevata ning kohale jõudis ka äsja reisilt naasnud Veera. 
Kogunemise Riina koduõele ja lahke perenaine võttis meid naeratusega vastu. Kogunesime väiksesse ringi ja kõik said teha paari lausega kokkuvõtte hooajast. Jäime trennide ja esinemistega rahule.
Tänase päeva sünnipäevalaps Elbe 
õnnitlusi vastu võtmas. Pildistas Janelle
Kõik lilleõie saajad seisid juhtmisi rivis - Riina, kui võõrustaja, Oliver hoidmas Eveliinile kui rühma vanemale kuuluvaid lilli, Elbe, kui tänane sünnipäevalaps ja Dagmar kui rühma värskeim liige. Pildistas: Janelle

Kingitus rühma poolt juhendajale jääb seekord saladuseks. 
Pildistas Janelle
Tänasime oma juhendajat Evat ja otsustasime, et jätkame sügisel ikka uue hooga. Ametlik osa läbi, istusime lauda. Pidime kaasa võtma natuke niksi-näksi. Et jõuaks ära süüa...välja tuli nagu alati....kuhjaga niksi-näksi! Lõbusas vestlusringis arutasime järgmise hooaja plaane, vaatasime üheskoos Europeade pilte ja maitsesime head ja paremat.
Nagu tavaks saanud - rikkalikult kaetud laud. Laualt ei puudunud ka pastasalat omas võtmes, mis oli meenutuseks äsja lõppenud Europeadest. Pildistas Janelle 

Oli tore õhtu! Suured tänud Riina H!

Riina K

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar