17 august 2014

lõpetame esimest hooaega


Esimest tantsuhooaega lõpetasime kaks korda. Pärast tulekandmist kogunes enamus Heili juurde mõisa – Aivi tõi maasikaid, Eveliin veini jne jne. Juttu jätkus.
KOMMENTAAR Heililt: Tänud neile, kes tulid ja tänud neile, kes olid meiega mõtetes! Kaunist suve, vähem loitsu vihmale ja rõõmsat taaskohtumist trennis!
EVA: Ma loodan, et teil oli tore ja et see hooaeg jääb samuti toreda ja vahvana meelde, sest siis on põhjust ikka sügisel jätkata.

Fotod: Heili
MEELDETULETUS Evalt: Hei naksakad naised! Pole oma kutset unustanud. Pakun välja 29. juuli, ehk kuu pärast ametlikku viimast kohtumist tuleteel. Loodan, et ilma peab ja see on kaunis ja suviselt soe... Kellaaeg umbes 19 ning Eva juures jõe kaldal. Saju korral koht katuse all. Saame muljetada Poola Europeadest ja teha plaane tulevaks hooajaks, mida, mis ja kuidas tahame. 
Panen grilli kütte ja teen ka väikse lõkke üles. Püüan miskit mõnusat ka küpsetada ja laud on avatud vastavalt soovidele. 
Kommentaariumis on teemaks ülejäänud jook ja kook, aga koogiga sai Eva oma jõududega ühele poole. (Kas oli see pavlova?)
Hooaja päris-päris lõpetamine ja uue 
hooaja plaanide tegemine Eva juures jõe ääres.
                                                                       Foto: Janelle



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar