10 august 2014

Europeade

2014. aasta jaanuaris tuli pakkumine Valdo Rebaselt võtta osa suvisest Europeade festivalist.
Sedapuhku 51. korda toimub see Poolas Kielce linnad (vaata: www.europeade.ee).
Naisrühmad astuvad lavale "Oige ja vasembaga"
avakontserdil ja seda me juba hakkame oskama.... Lisaks saaksime ehk "Simmanipolkat" ja mõnd pärimustantsu näidata Kärutajate esinemiste vahel ja lihtsalt nautida ja osa saada ühe Euroopa suurima folkloorifestivali melust. Pakkumine on kiire ja ootab ka võimalikult kiiret vastust. Kes oleks huvitatud? Maksma läheks see 245 inimese kohta. Selle sees on sõit, ööbimine ja toitlustamine festivalil.

22.-28.07.2014 Eva, Kaja ja Helju käisid Poolas Europeadel!


Kaalusimee 2015. aastal Rootsis Helsingborgis toimuval Europeadel osalemist, aga sellest ei saa asja. Naisrühmade tung on sinna tohutu! Riideid meil pole ka veel ka.

NB: Töörõivastes ehk linastes riietes ei ole eesti rahvatantsude, rahvamuusika või rahvalaulude esitamine Eesti Europeade Komitee projektides lubatud!


EVA: Venitasin tegelikult meie regamisega, et enne oleks riiete osas kindlus olemas, seda aga siiani pole. Ootamatult läks aga Europeade osas nii suureks rabamiseks, et nüüd on see hunnikus täis ja ülegi ajamas. Kaalumisel on koguni nö ette tantsimised, eriti ohtralt on registreerinud Rootsi naisrühmi.

Lohutuseks saan pakkuda ehk võimalust sõita koos Kärutajatega vist Makedooniasse juulikuus, sest Sloveenia võib Kärutajatel ära kukkuda.... Kõik on väga ebaselge ja aina segasemaks läheb...On keerulised ajad.

Mis arvate Kreeka 14 päevasest reisist, kus nii tantsu kui ka ohtralt puhkust ja nautlemist. Hinnaklass ca 600.
Seejärel on pakkumises Prantsusmaa 5.-18. juuli hind ca 500.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar