29 august 2020

muusemiöö Käru muuseumis

Augustikuu viimasel laupäeval oodati meie tantsurühma avama Käru muuseumi muusemiöö raames. 
Tegime veel nii kolmapäeval kui korra ka reedel enne esinemist tantsud läbi, sest nii pikk paus oli omajagu mälulünki tekitanud. 
Veel laupäeval me täiesti kindlad ei olnud, kas esinemine saab võimalikuks, sest erinevate ilmaprognooside järgi lubati suurt vihmasadu. Kuna ainukeseks kohaks tantsimiseks oli muruplats lageda taeva all, siis vihma ja märjaga poleks tantsimisest midagi head välja tulnud. 
Seekord esinesime koosseisus: Eva, Marju, Eda, Kaja, Riina H, Eveliin, Kristi, Mari, Meelike ja Janelle. 
Kava nägi välja järgmine: sissetulek tantsuga Kiigadi-Kaagadi, seejärel Oige ja vasemba, Vastatsite tants ja lõpetasime Vihma loitsuga. Ja muidugi viimase tantsuga loitsisime ka vihma välja - tantsu ajal hakkas juba piiskasid sadama ning kui olime oma kava lõpetanud, siis hakkas juba lahinal vihma kallama. Seetõttu oligi paras aeg muuseumisse sisse uudistama minna. Eva pakkus oma valmistatud imemaitsvaid kaneelirulle ning Riina K oma küpsetisi, pakuti teed ja kohvi ning nagu ikka juttu jätkus kauemaks. 
Kui juba korra olete muuseumis käinud, siis tasub sinna ikka ja jälle piiluda, sest pidevalt lisandub sinna uut ja põnevat.

Janelle

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar